Cosulete cu gem si bezea de nuca

de RoXx in Prajituri, 1 Iul 2013 | 10422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 4 galbenusuri
  • 400 gr. faina
  • 200 gr untura
  • 4 linguri smantana
  • 1 praf de copt
  • Bezea :
  • 4 albusuri ou
  • 250 gr. zahar
  • 200 gr. nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu gem si bezea de nuca:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si astfel coca formata se pune pe marginea formelor pentru briose .

Cele 4 albusuri de la oua se bat spuma cu zaharul si nuca macinata pana se formeaza bezeaua.

Peste aluatul din forme se pune o lingurita dulceata ( ce sortiment doriti ) si bezea deasupra .Se baga la cuptor 30-40 de min ( depinde de cuptor ) apoi se scot din forme si se pudreaza cu zahar .

Pofta buna ! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu gem si bezea de nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuci caramelizate, crema de vanilie si lamaie